1 juli 2020: KRUS har fått nye nettsider

Du er nå på våre gamle nettsider. Disse vil ikke lenger bli oppdatert, og informasjonen her kan være utdatert.

Klikk her for å komme til våre nye sider
IMG_8798_cropped_2234x802

Søknadsfrist 14. august

Viktig informasjon angående søknaden

Årets aspirantopptak er nå lyst ut. Søknad om opptak til fengselsbetjentutdanningens årskull 2017-18 sendes ved å benytte det elektroniske søknadsskjemaet i Jobbnorge. [Søknadsfristen for opptak til aspirantkull 2016-17 er nå ute, og det er ikke lenger mulig å søke] Mer informasjon om utdanningen og opptaksprosess finner du på hjemmesiden til KRUS, under "opptak og rekruttering".

Har du fått på plass alt i søknaden din?

Hvert år er det mange som sender en mangelfull søknad og dermed ekskluderer seg selv fra vurderingen om hvem som skal innkalles til opptaksprøver. Det er mye å huske på i søknadsprosessen, og ved å følge denne lenken vil du få tips til hvordan du gjør det riktig:
http://www.krus.no/soeknadsprosessen.5242523-307442.html [Søknadsfristen for opptak til aspirantkull 2016-17 er nå ute, og 

Søkere som ikke har lastet opp nødvendige vedlegg blir ikke med i vurderingen. Det samme gjelder blant annet for søkere som er for unge (født i 1997 eller senere), søkere som har svart nei på flyttespørsmålet eller søkere som ikke har førerkort kl. B (søkere som skal fullføre oppkjøringen høsten 2016 må opplyse om dette i søknaden).

Dersom du har alle vedlegg klare, anbefaler vi at du sender søknaden i god tid før helgen 13.-14. august. Dette fordi svært mange, ca. 40 % av 1136 søkere, ventet til siste liten i fjor, noe som resulterte i serverproblemer i Jobbnorge og derav problemer med å sende inn søknaden innen fristen.

Har du sendt søknaden og ønsker å laste opp flere vedlegg eller gjøre endringer?
Da kan du trykke på "Søk stillingen" på nytt i utlysningsannonsen i Jobbnorge og deretter logge deg inn på søknaden din og gjøre de endringene du ønsker innen søknadsfristen. Merk at vi ikke tar imot vedlegg pr. post eller e-post.

Annen viktig informasjon, og flere tips, finner du her:http://www.krus.no/opptakskrav.5223812-307442.html

Tips en venn Skriv ut