1 juli 2020: KRUS har fått nye nettsider

Du er nå på våre gamle nettsider. Disse vil ikke lenger bli oppdatert, og informasjonen her kan være utdatert.

Klikk her for å komme til våre nye sider
Solheimsgata 21 10

KRUS har flyttet

til Lillestrøm

Mandag 8. juni flyttet KRUS inn i nye lokaler i Solheimsgata 21 i Lillestrøm. Nye telefonnumre er allerede tatt i bruk. Disse finner du på www.krus.no. I august skal vi ønske velkommen tilbake til aspirantkullet 2014-15, samt ønske nytt kull til verksbetjentutdanningen velkommen. Vi gleder oss til å kunne vise frem våre nye lokaler. 

IMG_1622
Mye å pakke ut.
IMG_1647
Mange esker skal på plass.
IMG_1650
Ikke alt er helt ferdig før aspirantene kommer i august, her er det tilbygget som skal romme bl.a. auditorium og celleavdeling det jobbes med.
grupperom 2
Dette er et av de nye grupperommene.

Beliggenhet

Eiendommen Solheimsgata 21 er beliggende ved Stortorvet i kjernen av Lillestrøm sentrum. På Stortorvet er det enkelt å parkere på en av de 130 offentlige p-plassene. 

Kommunikasjon

Med landets hovedflyplass OSL Gardermoen i nord og Oslo i vest, er Lillestrøm landets kanskje mest sentrale lokasjon. Reisetiden med tog til Gardermoen og Oslo er henholdsvis 9 og 12 minutter. Lillestrøm stasjon er landets nest største.

Samtidig er bussforbindelsen til og fra Lillestrøm meget god med 80 ankomster og avganger daglig. Lillestrøm er knutepunkt for busstrafikken på Romerike og for overgangen buss-tog.

Veiforbindelsene til og fra Lillestrøm er etter norske forhold meget gode.

Lillestrøm er to ganger utpekt til årets sykkelby. Egne sykkelveier er inntatt i gatenettet.
Byen har utplasserte bysykler.

Tips en venn Skriv ut