1 juli 2020: KRUS har fått nye nettsider

Du er nå på våre gamle nettsider. Disse vil ikke lenger bli oppdatert, og informasjonen her kan være utdatert.

Klikk her for å komme til våre nye sider
Kjersti Hove

Kjersti Hove

starter i stillingen 8. juni

Kjersti Hove har i dag sagt ja til å bli dekan for Studieavdelingen ved KRUS. Hove har de siste årene jobbet som seniorrådgiver ved Politihøgskolen (PHS), og er 8. juni klar til å tre inn i stillingen, samtidig som KRUS er på plass i nye lokaler i Lillestrøm.

Kjersti Hove har bakgrunn fra både PHS og Krigsskolen. Ved Krigsskolen har hun jobbet som høgskolelektor og senere seksjonsleder, mens hun ved PHS har hatt stilinger som høgskolelektor, studieleder og seksjonsleder. Fagbakgrunnen hennes er pedagogikk, og hun har siden mai 2013 vært førstelektor.

-Jeg gleder meg til å bli kjent med og å jobbe med alle ved KRUS, og ønsker å gå inn i stilingen med en holdning som er åpen, nysgjerrig og ydmyk, sier Hove.

Hun har jobbet mye med utvikling av rammeplaner og fagplaner, samt annet generelt kvalitetsarbeid, og er spesielt interessert i profesjonsutdanning og utviklingen til profesjoner. Dette vises også i hvilke arbeidsgivere hun har hatt, og hun ser frem til å være med på den videre utviklingen av fengselsbetjentutdanningen.

Vi ved KRUS håper hun vil trives hos oss, og vi gleder oss til å bli kjent med henne.

Hege, Vigdis, Kjersti og Hans-Jørgen.jpg

Kjersti Hove sammen med noen av sine nye kolleger. Fra venstre avd.leder ved EVU Hege Lauritzen, fungerende dekan ved Studieavdelingen Vigdis Hult, påtroppende dekan Kjersti Hove og direktør ved KRUS Hans-Jørgen Brucker.

Tips en venn Skriv ut