1 juli 2020: KRUS har fått nye nettsider

Du er nå på våre gamle nettsider. Disse vil ikke lenger bli oppdatert, og informasjonen her kan være utdatert.

Klikk her for å komme til våre nye sider
IMG_3024 utsnitt 1000x300

fysisk maktanvendelse

for regionale instruktører

Hvert år i uke 9 samles de regionale instruktørene i fysisk maktanvendelse på KRUS, for opplæring og regodkjenning. I år var det selvforsvar og pågripelse som var hovedemnene. 

IMG_2996 markør på ryggen og noen tilskuere -utsnitt 1745x1701
Øvelse i KRUS' øvingsfengsel med markør
IMG_3010 DAg gir beskjeder utsnitt 2579x1443
Dag Sandham fra KRUS gir beskjeder og innspill til deltakerne.

Alle instruktører i fysisk maktanvendelse skal ha regodkjenning hvert tredje år i de ulike disiplinene innen fysisk maktanvendelse. Den årlige samlingen på KRUS sørger for at de regionale instruktørene er godkjente, og kan dra tilbake til sin region for å regodkjenne de lokale instruktørene. Hver årlige samling gir regodkjenning i to emner, slik at man i løpet av en treårs-syklus har fått oppdateringer og regodkjenning i alle disiplinene innen fysisk maktanvendelse:

                                                                        regodkjenningshjul.jpg

Med en silk regodkjenningsmetode sikres det at alle instruktører har god kompetanse og er oppdatert på det siste innen de ulike feltene. Samtidig har man åpning for å få inn spesielt viktige ting hvert år. For eksempel undervises det i år også i pepperspray ettersom dette er nytt, selv om dette tilhører emne 6. gass, og ikke har regodkjenning før i 2017, jf. regodkjenningshjulet over.

 

Klikk på bildene til høyre for å se dem i større utgave.

Tips en venn Skriv ut