1 juli 2020: KRUS har fått nye nettsider

Du er nå på våre gamle nettsider. Disse vil ikke lenger bli oppdatert, og informasjonen her kan være utdatert.

Klikk her for å komme til våre nye sider
IMG_2945 utsnitt 1000x300 med kamp for studieplanen

Fagbytte

Fra kriminalkunnskap til jus

Ved studieoppstart for kull 2016-17 i starten av januar, ble alle emnene i utdanningen til høgskolekandidat i straffegjennomføring presentert. Den ene læreren etter den andre presenterte sitt emne som det viktigste. Viktig, viktigere eller viktigst, semesteret går sin gang. Og uavhengig av hvor mye emneansvarlig i kriminalkunnskap, Katharina Gjeruldsen, ønsker det, så har ukene gått, eksamener er skrevet og levert til sensur. Stafettpinnen i form av studieplanen er nå overlevert til jus-emnet, som skal regjere timeplanen til aspirantene de neste ukene.

IMG_2947 utsnitt 961x477 Katharina, Inger, Birgitte, Arne
Det går egentlig litt roligere for seg i overgangen mellom emner. Fra venstre: Katharina Gjeruldsen, emneansvarlig for kriminalkunnskap, Inger Spakmo, Birgitte Storvik og emneansvarlig for jus: Arne Rosenstrøm
IMG_2943 utsnitt 1845x913 Arne, Inger, Birgitte
3/4 av de ansvarlige for jus-emnet. Fra venstre: emneansvarlig Arne Rosenstrøm, Inger Spakmo og Birgitte Storvik. Ikke til stede: Sven-Erik Skotte.

Gjeruldsen er imidlertid ikke helt ferdig med sin gjerning som emneansvarlig. Ennå gjenstår både sensurering og evalueringsarbeid som skal munne ut i en emnerapport. Emneansvarlig i jus, Arne Rosentrøm, har forøvrig jobbet en stund med jus'en allerede. Timeplanen blir ikke laget av seg selv, selv om jus er et fast emne på studiet. For å lage årets timeplan og opplegg, har emnegruppas medlemmer både sett på tidligere timeplaner, hva som er gjort tidligere, og ikke minst brukt fjorårets emnerapport som grunnlag for justeringer og emner.

Tips en venn Skriv ut