1 juli 2020: KRUS har fått nye nettsider

Du er nå på våre gamle nettsider. Disse vil ikke lenger bli oppdatert, og informasjonen her kan være utdatert.

Klikk her for å komme til våre nye sider
ElenaBell1024

Elena Bell er andreårsaspirant

- De viktigste grunnene til at jeg ville søke på fengselsbetjent- utdanningen og bli fengselbetjent er at jeg har erfaringer med å vokse opp under dårlige forhold, men klarte likevel å komme over det, og vil gjerne bruke de erfaringene livet har gitt meg.

- Hvor er du vokst opp?

- Jeg er født og oppvokst i St. Petersburg og kom på barnehjem som treåring. Jeg ble adoptert til Norge da jeg var elleve og et halvt år. Det var ikke bare bare å komme til et nytt språk, nye “rike” omgivelser og ikke minst en ny familie. I løpet av oppveksten min har jeg fått opplevelser, det vil si erfaringer på godt og vondt som jeg bærer med meg. Men dette ønsker jeg å få brukt på en positiv måte, ved å jobbe med mennesker som har hatt eller har det tungt og føler at “livet står på pause”.

- Jeg søkte til kriminalomsorgen for å gi meg selv en utfordring, ved å være til stede i vanskelige situasjoner, hvor andre har behov for å endre seg, men trenger veiledning. Jeg liker å gi andre muligheten til å vise hva de kan, og styrke deres tro på at de kan endre seg ved å finne noe positivt hos seg selv og holde fast ved det.

- Jeg vil gjerne forstå psykologien bak kriminalitet, og ønsker å lære meg skillet mellom det å være en hjelper og samtidig en vokter.

Tips en venn Skriv ut