1 juli 2020: KRUS har fått nye nettsider

Du er nå på våre gamle nettsider. Disse vil ikke lenger bli oppdatert, og informasjonen her kan være utdatert.

Klikk her for å komme til våre nye sider
Opptaksnemnda 20

1137 søkere

De best kvalifiserte kalt inn til opptaksdag

KRUS mottok totalt 1137 søknader til fengselsbetjentutdanningens kull 2016 -2017. Etter en svært omfattende og tidkrevende prosess med lesing og vurdering av søknader ble det sendt ut svar til alle søkere mandag 14.september pr. epost. 

Det har ikke vært enkelt å skille mellom flere av de nest best kvalifiserte og de 500 best kvalifiserte søkerne. De best kvalifiserte søkerne blir innkalt til opptaksprøver tirsdag - torsdag i perioden uke 39 til uke 46. Uke 39 og 40 er forbeholdt noen fengselsvikarer fra enkelte enheter på Østlandsområdet. I uke 41 er det opphold i opptaksprøvene pga. studietur for aspirantene ved KRUS. De aller fleste opptaksprøver blir avholdt ved KRUS i Lillestrøm bortsett fra enkelte reisedager: Bergen 29.oktober, Åna 30.okotber og Trondheim 4. og 5. november. Kandidater med geografisk tilknytning i nærheten til disse stedene kan vente innkalling til nevnte datoer. Aller siste opptaksdag blir avholdt onsdag 11.november ved KRUS. Informasjon om opptaksprøver, sted og dato blir sendt pr. epost i løpet av de neste to ukene.

Mulige årsaker til avslag på søknad: oppfyller ikke formelle krav (skolebakgrunn, født senere enn 1995, har ikke førerkort kl. B før en evt. opptaksdag, oppfyller ikke kravet til helse og vandel), mangelfull søknad med få eller ingen nødvendige vedlegg og/eller svak motivasjon i søknaden, svake skoleresulateter fra videregående skole og lite arbeidserfaring osv.  

Hvis noen ikke har mottatt svar ber vi om å sjekke søppelposten i epostadressen, evt. sjekk om riktig epostadresse er oppgitt i søknaden din. Alle kontaktopplysninger vi bruker er de som søkerne har oppgitt til oss i søknaden.

Den beste måten å komme i kontakt med oss på er å sende epost til: opptak@krus.no

 

Tips en venn Skriv ut